Ciorba taraneasca de post

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Dec 2013 | 7573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 g fasole galbena
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1ceapa
  • 50g bulion
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 250 ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Fasolea ,mazarea si conopida se pun la fiert.Se adauga sare.

Morcovii se toaca cuburi sau se dau pe razatoarea mare,apoi se adauga la ciorba.

Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei, apoi adaugam ardeiul tocat si bulionul. Luam cu un polonic zeama de la ciorba si diluam putin peste prajeala de ceapa cu bulion.

Cand celelalte legume sunt fierte se adauga sosul de ardei si ceapa,apoi borsul strecurat,iar la sfarsit verdeata( spalata in prealabil) tocata marunt. Se mai adauga sare, in functie de cat de sarata doriti sa fie ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de babic